מה השאלות בבין הדין למתגיירים?

  • א' אדר התשע"ה

שאלה

אני בתהליכי גיור מתקדמים מזה 4 חודשים..נמשך התהליך 10 חודשים. ויש לי כמה שאלות בנוגע לזה. 1.מה השאלות ששואלים בבית הדין לבקשת גיור? 2.מה צריך לדעת / מה התשובות? 3. אם טרם פתחתי תיק גיור זה מעכב לי את התהליך? 4.האם אפשר לעשות זירוז בגיור? מעוניינת לשמוע קצת על ההליך גיור ומה אני צריכה לדעת תודה לכבוד הרב

תשובה

שלום וברכה

חשוב לדעת שיסוד הגיור הוא קבלת עול מצוות באמת ללא קבלת עול המצות באמת - כשרות שמירת שבתצניעות ועוד ועוד. ללא זה אין כל תוקף לגיור וחבל על ההשקעה. אם את מקבלת על עצמך עול מצוות ברצינות מתוך אמונה באמיתות תורתינו הקדשוה ובוראינו תוכלי לנסות לקדם את הגירות בבית דינו של הרב קרליץ 03-5788221