ביצים שעבר עליהן הלילה

  • כ"ט שבט התשע"ה

שאלה

שלום. אתמול שברנו ביצים והפרדנו חלבונים וחלמונים על מנת להכין עוגיות. בסוף הסתבר שלא היה לי זמן להכין אז שמתי אותם בצלחות נפרדות במקרר עם מכסה. היום הכנתי את העוגיות. הלילה עבר על הביצים. מה זה אומר? שאסור לנו לאכול את העוגיות? לא ידעתי לגבי הביצים והשום אלא רק לגבי הבצל.. רק היום קראתי את התשובה שלכם בהידברות

תשובה

שלום רב,

אם לא היה מעורב בביצים שום דבר (שמן או כל דבר אחר), אין לאכול את העוגיות.

ראי https://www.hidabroot.org/question/97463

בברכה,

הלל מאירס