גיור לערבים

  • כ"א שבט התשע"ה

שאלה

שלום לכבוד הרב שמעתי שהרבה ערבים מחיזבאללה עושים גיור בשביל להיות יהודים שאלה איך אפשר לתת אמון לאנשים הרעים אלה שהם רוצחים הרבה אנשים חפים ופשע נותנים להם להתגייר אני לא מאמין לרוצחים אלה? תודה רבה מראש

תשובה

שלום וברכה

באמת צריך להיזהר מאוד ולבדוק היטיב שהם באמת מאמינים בתורת ה' ולא מתגיירים חלילה בשקר. מי שהוכיח רצינות בבית הדין אין לנו לחשוש יותר, הוא בוודאי יהודי לכל דבר.