מי טוהר

  • ז' שבט התשע"ה

שאלה

שלום כבוד הרב. קנינו בביתנים של הילולה של הבבא סאלי בקבוק שנקרא "מי הטוהר" שמיעוד לביטול עין הרע ואנרגיות שליליות והתהליך הוא להשים נר בתוך קערה עם הנוזל ולהגיד פרק תהילים צ"א.. על הביתן היה שלט גדול שזה בברכת הרב זמיר כהן. השאלה היא האם הרב מכיר זאת והאם נכון הדבר שזה בברכת הרב. תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

מדובר בזיוף גמור.

האם תוכלי לשלוח לי צילום של המוצר? האם יש מספר טלפון או כל פרט מזהה על המוצר?