מה ההבדל בקיום חופה דרך רבני צוהר לבין הרבנות הראשית

  • ב' שבט התשע"ה

שאלה

שלום רב, אבקש מהרב אם יוכל לחדד את ההבדלים בקיום חופה דרך רבני צוהר לבין הרבנות הראשית, תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

צוהר שם לו למטרה להיות נחמד ולהחליק פינות במידת הצורך בענייני ההלכה העיקר להיות נחמדים.

הרבנות פועלת כפי שצריך על פי ההלכה ומשתדלת לעשות זאת במאור פנים.

כל מי שרוצה חופה כדת משה וישראל לא יילך לאנשים שהנחמדות חשובה להם יותר מהתורה.