שאלה בנוגע לאיסור אינטרנט

  • כ"ז טבת התשע"ה

שאלה

ראיתי ששאלו פה באתר האם מותר להשתמש בווטסאפ ונענו שאין איסור מיוחד וכו'.. והאם מותר להשתמש ברשת של השכנים ונענו שישי לבקש רשות אא"כ זה לא מאט להם את הרשת וכו'... ועוד כהנה שאלות, אך שאלתי היא מה עם האיסור יהרג ובל יעבור של גדולי ישראל ובראשם מרן הגר"ח קנייבסקי שאוסרים את האינטרנט (שלא לצרכי עבודה עם חסימה) מכל וכול?

תשובה

לכבוד השואל,

נכונים דבריך לגבי כל מי שכבר נוהג על פי דעת גדולי ישראל.

אתר הידברות  נוסד במגמה לקרב רחוקים שעדיין אינם באותה דרגה, ועל כן התשובות באתר הם בהתאם למציאות השואלים.

בברכה,

צוות הידברות