זיווג שרק חצי מהנשמה ירדה לעולם

  • כ"ג טבת התשע"ה

שאלה

צפיתי בהרצאה של הרב זמיר כהן שכאשר הנשמה למעלה היא חצי זכר חצי נקבה והרב אמר שיש מצבים שרק חצי יורד כי חצי אחד כבר תיקן עכשיו הוא הסביר שאם מתפלל האדם למרות שחצי נישאר למעלה הוא יכול לזכות לזיווג בזה שלפי המעשים והתפילות הוא יקדים את זה שלא מתפלל מספיק ויקדים ויקח את בת זוגתו את זה הבנתי פחות או יותר מה שלא הבנתי מה קורה עם החצי שלמעלה עם איזה נשמה הוא מתחבר בעולם האמת הרי יש חצי נשמה שמחכה לו למעלה וכאן בעולם הזה הוא יתחבר עם חצי נשמה אחרת זה מאוד מעניין אותי אם תוכל לענות לי על זה הרב או להפנות אותי להרצאה שיש בנושא תודה רבה.

תשובה

שלום וברכה

הנשמות הם רוחניות ועל כ אין כל בעיה שחצי נשמה מתענגת על ה' בגן עדן וחצי השני עדיין נמצא כאן בעולם הזה.