זיווג דחוף תודה

  • י' טבת התשע"ה

שאלה

שלום לרב שמי צפורה בת חיה נא לא לפרסם את השם באתר בחורה בת 28 וחצי רווקה ממגזר החרדי רציתי לומר לרב שקשה לי נורא המצב הזה של הרווקות.. השדוכים לא מתקדמים… אני מרגישה בודדה מאוד אין לי חברות כולן התחתנו והפנו לי את גבם הם רק יודעות להכאיב לי שהם התחתנו והם מסודרות עם בעל וילדים .. בחורות שעזרתי תמכתי בהם… התנהגו אלי בצורה הכי פוגעת וכואבת ברוע לב.. אני בודדה מאוד אף אחד לא יודע מזה הצער הזה וכמה כואב שחברות שעשיתי להם ככ טוב התהפכו עליי… אצלהם הכול דבש.. הרב אתה חושב שיש לי חתן? שאהיה כלה? תודה צפורה

תשובה

שלום וברכה

אין ספק שיומך הגדול יגיע ואין מקום לייאוש כלל ה' יעזור לצפורה בת חיה שתמצא את זיווגה הראוי במהרה ללא שום עיכוב.

בטוחני שאת עושה את ההשתדלות הסבירה הראויה כפניה לשדכניות כוד' וה' ישלים בעדך בקרוב ממש. בלי נדר נזכיר אותך בהזדמנות ראשונה בכותל המערבי לישועה קרובה. תקבלי על עצמך דבר מה שיהיה לזכותך כדי שתזכי לישועת ה' הקרובה במהרה.