שינוי שם בתי

  • כ"ח תשרי התשע"ה

שאלה

השם של בתי הוא אושרית וכשגדלה היום בת 35 לפני כמה שנים שינתה את שמה לאושר רוב האנשים קוראים לה בשם אושר ובמשפחה קוראים אושרית , והשבת ב24.10.2014 היא עושה את השינוי בבית הכנסת , האים כדאי לעשות השבת ואך עושים את זה? אשמח לתשובתך אושרית נולדה 4.2.1979 ושם האמא שלה אסתר תודה .

תשובה

שלום וברכה

עושים את השינוי בבית הכנסת בבקשה מהגבאי לעשות שינוי השם בעת קריאת התורה.

בברכה שמזלה ירום ויפרח,