חובות צער גדול

  • כ"א תשרי התשע"ה

שאלה

נכנסתי לחובות גדולים דיברתי עם הבנק ולא הצלחתי להגיע להסדר. דיברתי עם בעל הבית למרות שאמר כי ינסה לעזור לי ולא הצלחתי. אני נמצאת בצער מאוד גדול ואינני יודעת מה לעשות? יש לי בן זוג שאנחנו חושבים להתחתן והוא מוכן לשעבד את הבית שלו תמורת הלוואה שנקח מהבנק. השאלה אם הדבר יעלה טוב והבנק יסכים לתת לנו הלוואה. לו אין חשבון בנק ואני זו שהצטרך לקחת את ההלוואה והוא ישעבד את הדירה מה כבודו אומר?

תשובה

שלום וברכה

טוב מאוד ובתנאי שלא תקחו תשלום חודשי יותר מהאפשרות שלכם לשלם.

ה' יעזור שתזכו לפרנסה מרווחת ולשפע גדול.