שנה טובה

  • כ"ח אלול התשע"ד

שאלה

רבינו ערב טוב מברכת אני אותך ואת כול בני ביתך בשנה טובה עם המון עליה רוחנית ושגשוג ובריאות אשר היא האבן הבינה שלנו בחיים זה הרגע לומר לך תודה על השנתיים שעברת איתי בכול ההתלבטויות שלי הן לטוב והן למוטב והדרכת אותי על הצד הטוב ביותר תוך הבנה והקשבה תמידית המלווה תמיד בברכת הצלחה אני מאוד שמחה שעברתי את מה שעברתי בשנתיים האלה כי בזכות הגירושין שהיו לא נעימים ואף לא מובנים הם אלה אשר הובילו אותי לתובנה ביכולות שלי שאני יכולה כן להתחזק אם זה בברכות שאחרי הארוחה שתמיד היה לי קשה והן כמובן בצניעות שגם זה היה לי קשה ושיתפתי אותך שזרקתי השנה את כול השמלות הלא צנועות שלי והשמדתי את כול התמונות שלא היתי צנועה בהם וכן ויתרתי על עוד שנה לבלות עם הוריי באילת כי ידעתי שזה כרוך בלהיות במקום לא מוצנע ואני כבר לא מסוגלת להיות בבגד ים ליד אבי אז המון המון תודה לך רבינו והלוואי שהשהנה הזו תברך אותי שסוף סוף אצא מהבדידות לזיווג הגון משורש נשמה ושסוף סוף אמצא פרנסה טובה אז שיהיה לך שנה מוצלחת ושבורא עולם ימשיך לתת לך כוחות להעניק לאחרים כפי שאתה עושה תודה

תשובה

שלום לך

תודה על כל הברכות החמות.

המברכת תתברך כפליים ותזכה לשנה טובה ומתוקה לשנת פרנסה זיווג והצלחה וסייעתא דשמיא בכל אשר תפני שתראו רק ישועות ושמחות ותזכי להינצל מהיצר וכל רע ואך טוב וחסד ירדפוך כל ימי חייך.

כתיבה וחתימה טובה ושנה טובה,