פירוש חלום על דיבוק

  • כ"ה תמוז התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב, אתמול בלילה חלמתי חלום שלא נותן לי מנוחה . אני לא יכולה להגיד בדיוק את המיקום אבל זה קרה בחדר מאוד אפל. ואני טוענת שרע לי ואז מגיע אדם ומבצע בי גירוש שדים. השד מתעצבן ואני מתחילה לעוף באוויר בעוד האדם שמבצע את הגירוש שדים מבציר בו להגיד את שמו מהפה שלי יוצא שם לא ברור אני בקושי זוכרת אבל אם אני לא טועה מדובר בשם "מיטרני" כאשר השד אומר את שמו הוא יוצא ממני ואז אני מרגישה הקלה , אפילו קצת שמחה הרגשה שמעכשיו הכל יהיה טוב . החלום אינו נגמר וכאשר אני יוצאת לסלון ביתי אני רואה את אבי ואת אחותי הקטנה בסלון ומעליהם התקרה הופכת לכתומה כיאלו היא עולה בלהבות ויוצא חום מהתקרה אני מבצירה בהם לעזוב את הבית והם לא מאמינים לי עד שאני משכנעת אותם לרדת מהביתה כאשר אנחנו יורדים מהבית יש בחוץ כאוס וטיגריסים רודפים אחרינו ותופסים את אחותי אבל אני נלחמת בטיגריס ומשחררת את אחותי לאחרונה אני מרגישה שכלום לא מסתדר לי והרגשה כללית שכל העולם הופך להיות אווילי ואנשים מטומטמים. אשמח לקבל פירוש לחלום ולדעת האם יש קשר בין החלום להרגשה שלי . החלום הזה לא נותן לי מנוח אשמח אם תענה לי בהקדם

תשובה

שלום וברכה

אין לך לחשוש לחלום כלל. היי רגועה ותראי שהחיים חוזרים למסלולם.