תפילה וברכות

סגולה מאת הרב ינקוביץ זצ"ל

  • י"ז תמוז התשע"ד

שאלה

יש סגולה של הרב שמואל בן יצחק אייזיק הכהן ינקוביץזצ"ל אומרים פרקי תהילים בסדר מסויים מדליקים נר לצדיק שמים פרוטה לצדקה קוראים ללא הפסק בקשה אחת 7 ימים. ובסוף אומרים אמתלאי בת כרנבו 7 פעמים אמתלאי בת עורבתי 7פעמים השאלה היא אמלאי בת כרנבו אמו של אברהם אבינו. ואמתלאי בת עורבתי אמו של המן הרשע. מה הקשר בין שניהם אני אומרת את התהילים וגם אומרת את המשפטים אבל איך מזכירים את אמו המן הרשע. אשמח לקבל תשובה

תשובה

שלום וברכה

איני בקי בסגולות  ואיני מכיר סגולה זו. הרב ינקוביץ זצ"ל אכן היה קדוש ואם זאת סגוהל שלו ניתן לסמוך עליו בכל דבר וענין.