כיצד מחזירים דבר שלא יודעים למי הוא שייך?

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

כשהייתי בסופר מישהי בטעות לקחה את העגלה שלי וכשגילתה את הטעות החזירה לי את העגלה והוציאה מימנה את הדברים שהיו שלה. כשהגעתי הביתה גיליתי שהיא שחכה שקית של ירקות קפואים, ואין לי מושג מי האשה הזאת. ברצוני לדעת מה אני אמורה לעשות עם השקית שנשכחה אצלי. תודה.

תשובה

שלום וברכה

אני מניח שהיא שילמה את זה. אציע לכתוב פתק בסופר שלקחת שקית קפואים בטעות ובעז"ה תוכלי להחזיר את השקית לאישה שבוודאי תזהי אותה.