שידוכים וכיבוד הורים

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

בס"ד שלום כבוד הרב, אחותי ואני בתהליך של שידוכים זמן רב, לצערי בכל שידוך אני / אחותי לא מעוניינות להמשיך או שהבחורים מסרבים להמשיך. מצב זה גורם צער להוריי בנוסף לצער שלנו - זאת אני רואה כשאני או אחותי מודיעות להם שגם הפעם השידוך לא צלח. האם אנו עוברות על מצוות כיבוד הורים? בתודה

תשובה

שלום וברכה

אם השידוכים לא מתאימים לכם, בוודאי שאין כל איסור בכך שאתם דוחים את השידוכים ואין בזה שום פגיעה בכיבוד הורים.

בברכה לזיווג הגון מהרה,