זמני תפילות שעון קיץ

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב, עד איזה שעה אפשר להתפלל שחרית בשעון קיץ? אני יודעת בערך שצריך לחשב 3 שעות זמניות אבל אני רוצה בבקשה לדעת את השעה המדיקת 2.עד איזה שעה אפשר לקרוא ק"ש בשעון קיץ? 3.מאיזה שעה עד איזה שעה אפשר להתפלל מנחה? ועוד שאלה שלא קשורה לשאלות שלמעלה: 1.מותר ללבוש בגד חדש בתשעת הימים?(שקניתי אותו בשלושת השבועות) 2.האם מותר לאכול בשר בארוחה מפסקת של צום ט´ באב? תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

כיום זמן תפילה בוא בערך ב10:25 ובדיעבד ניתן להתפלל עד חצות - 12:40 לערך.

זמן קריאת שמע עד 9:15 לערך ואם לא הספקת לפני זה את יכולה לקרוא אחרי זה.

מנחה מ1:20 בערך.

אין ללבוש בגד חדש.

בשנה זו שהצום חל ביום ראשון אין כל הגבלה במאכלים שאוכלים בסועדה שלישית ומותר לאוכל בשר ולשתות יין.

בברכה,

בנימין שמאולי