האם מותר לדתיים לרחוץ בים מעורב?

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

אני והבן זוג שלי שומרי מסורת ושבת כהלכתה אנו יוצאים כבר כ-3 שנים ועדיין לא נשואים הבן זוג שלי לא מוכן ללכת לים באמצע השבוע בגלל נושא הצניעות, השאלה שלי האם אסור לדתיים ללכת לים מעורב? גברים ונשים כי לעיתים שטיילנו בטיילת ראיתי זוגות חרדים אכן באים לים ,האם הוא צודק? מה עליי לעשות? אני מציינת ששנינו בעבר היינו חילוניים אשמח לתשובה מהירה תודה

תשובה

שלום וברכה

בטיילת מותר ללכת אם אין ש בעיות צניעות קשות מידי ויש אפשרות לשמור את העיניים, אבל בחוף מעורב אסור בהחלט ללכת.

למה אתם לא מתחתנים?

בהצלחה,