אמונה

התחזקות רוחנית ולימוד מקצוע

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

אני כשנה מתחזקת עזבתי הרבה ושבתי להשם.אני מבית חצי דתי עם טלויזיה ואינטרנט. שבת וכשרות יש ברוך השם.עכשיו אני רוצה להיכנס למדרשה ומצד שני ללמוד מקצוע ואין לי אפשרות מבחינה כספית ואני מבולבלת וכאובה כי אני מאוד רוצה רוחניות וגם מקצוע והכל יקר ולהורים אין אפשרות לעזור מה עושים??מה צריך להיות בראש מעייני?

תשובה

שלום וברכה

אמליץ ללכת למדרשת נווה ירושלים 026544555 ובעז"ה תוכלי ליהנות מכל העולמות.

תוכלי להתחזק רוחנית וכן לעבוד ולפרנס את עצמך ובעז"ה תולכי ללמוד שם גם מקצוע בשנה השניה.

בהצלחה,