תפילה וברכות

מה החיוב של תפילה לאמא המטופלת בילדים קטנים

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

אני אמא לילדים קטנים (חרדית) רציתי לשאול מהי חובתה של אישה בתפילה. אני מידי פעם לוקחת את הסידור ומנסה להיתפלל אבל תמיד זה נקטע ואף פעם עוד לא התפללתי את כל התפילות בלי הפרעות ויש לציין שאני לא מספיק מרוכזת בגלל העבודה הבלתי פוסקת סביב הילדים. בהחלטתי שאני מתפללת מהלב שלי בכל הזדמנות שהיא אני אומרת פרק תהילים באמצע שאני מנקה אני מתפללת על בעלי והילדים במילים שלי, האם זה בסדר???

תשובה

שלום וברכה

אישה המטפלת בילדים פטורה מן התפילה.

האישה מתעסקת במצווה הכי חשובה ויקרה שיש בעם ישראל והיא הקמת חיילים נוספים לם ישראל.

אם את יכולה לומר את ברכות השחר מה טוב.

תפילות מפיה של אימא בוקעות רקיעים.

בהצלחה - בנימין שמואלי