מספר שאלות על גלגולי נשמות

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב,רציתי לשאול 3 שאלות שמאוד מעניינות אותי, 1.אני מאמינה בכך שגלגולי נשמות זה אכן דבר אמיתי,אך לא מובן לי משהו בהקשר , אומרים כשאשר אדם מגיע לבקר מישהו קרוב לו שנפטר בבית העלמין ,נשמתו של הנפטר יורדת למטה.מה קורה אם נשמתו של הנפטר נכנסה בגופו של אדם אחר לאחר המוות?כיצד הגיוני שהנשמה שוב פעם יורדת לבית העלמין? 2.האם זה נכון שאסור ללכת לבית העלמין בשביל 2 נפטרים אותו יותר באותו יום ובאותו זמן ? 3.ניתן לדעת האם נשמה של אדם קרוב משפחה שלי למשל, שנפטר לא מזמן נכנס כבר לגוף של אדם אחר , למי ומתי? תודה רבה !

תשובה

שלום וברכה

1. לא תמיד כל הנשמה מתגלגלת אלא חלק ממנה ולא כל אדם מתגלגל אלא מי שצריך עדיין להשלים את תיקונו.

2. לא נכון.

3. רק בעלי רוח הקודש יודעים דברים אלו.

בברכה - בנימין שמואלי