שאלה בקשר למזוזה שנפלה

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב,נפלה לי המזוזה ליפני כמה חודשים ואני ממש מפחדת לישון בלי המזוזה שאלתי היא.. האם אבי יכול ללהרכיב אותה בחזרה לבד? או שצריך רב.. ואם הוא יכול מהי הברכה שעליו לומר?

תשובה

שלום וברכה

אביך, או אתה יכולים לבד להרכיב את המזוזה. החזירו את המזוזה בתוך בית המזוזה למקומה בצד ימין של הכניסה לחדר, בשליש העליון של הדלת. ותברכו:

ברוך אתה ה' אלוקינו מלך העולם אשר קדשנו במצוותיו וציוונו לקבוע מזוזה.

פסח כשר ושמח -  מנשה ישראל