כיסוי ראש חלקי למתחזקת

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב, אני חוזרת בתשובה כבר שנתיים, באה מבית מסורתי, אני בלי נדר רוצה לשים כיסוי ראש אך הדבר קשה לי ביותר, האם אני יכולה להתחיל בכיסוי ראש חלקי (כמו מעין בנדנה על הראש) בשביל ההתחלה? תודה מראש על התשובה אתם מחזקים אותי מאוד. אביטל

תשובה

שלום וברכה

ראוי שתתחילי כעת לפחות עם בנדנה על הראש, מצווה גוררת מצווה, בעז"ה בקרוב תזכי ללכת עם הכתר של בנות ישראל על ראשך.

ראוי שהבנדנה תהיה רחבה שתכסה את רוב הראש.

בהצלחה ויהי רצון שתזכי לעלות מעלה מעלה בדרכי ה'.

בהצלחה - בנימין שמואלי