תפילה ביחיד ביום הכיפורים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני נמצא בעיר פריסקו, טקסס בארצות הברית ואין לי בית כנסת בקרבת מקום האפשרות היחידה שהייתה לי ולחבריי היא לשכור מלון שבקרבת בית הכנסת וללון שם למשך החג אך אין המצב הכלכלי לא מאפשר לכולם לעשות זאת האם אנחנו יכולים להתפלל ביחד פחות מעשרה אנשים?

תשובה

שלום וברכה

מצווה גדולה להשתדל בכל עוז להתפלל בציבור ואיש לרעהו יעזורו ויסייעו זה לזה בתשלום המלון. כמו כן אציע להיות אולי בבית חב"ד 3904 West Park Blvd.
Plano, TX 75075 USA שאינו רחוק מפריסקו מומלץ מאוד להתקשר לשליח חב"ד הרב מנדל בלאק טלפון שבוודאי ישמח מאוד לסייע לכם ללא הוצאות גדולות. טלפון 972-596-8270 אם הדבר בכל זאת לא אפשרי בוודאי ניתן וראוי להתפלל יחד אף ללא מניין ואין לומר קדיש וקדושה ובעז"ה תפילתכם תתקבל ברחמים וברצון לפני שוכן כל.