מה העונש על יחסים עם גבר נשוי?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום לרב.אני מאוהבת בגבר שהוא נשואי .ונילחמת עם עצמי בתוך הנפש שלא להיות איתו בקשר יותר אך ככל שאני רק שומעת את קולו כולי נרגשת.אני מרגישה חלשה לידו ובלי עמוד שידרה ויכולת להיתנגד לקשר הזה .ותמיד אני חושבת על העונש שאקבל על החטא הזה .עזור לי בבקשה .מה לעשות?

תשובה

שלום וברכה

מדובר אכן בחטא חמור ביותר בתשובה שם עד כמה החטא נורא.

אנו עומדים כעת יומיים לפני ראש השנה יום בו נעמוד לפני מלך מלכי המלכים ומוסרים לפניו דין וחשבון על כל המעשים של השנה החולפת הרי שבוודאי זכותך כעת גדולה ועצומה שזכית להיזהר מחטאים חמורים וקשים והרי מי שבאה לידו עבירה ולא עשאה נחשב כאילו עשה מצוה בפועל.

עלינו לטכס עיצות איך להמשיך ולשמור על עצמך שלא להגיע לידי חטא כדי שתזכי להיות טהורה ונקיהמעוונות חמורים אלו ותזכי להתברך בשנה טובה ומתוקה.

היכן את נפשגת עם הגבר? מה מצבך האישי רווקה? כיתבי לי ונטכס עיצות טכניות וכן נשתדל לכתוב קצת דברי חיזוק.