שידוך נכון או לא?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני בחורה דתייה, בשנתיים האחרונות התחזקתי יותר ב"ה.. היו לי בעבר ירידות רוחניות, אבל בגדול הייתי שמרנית) אני בקשר עם מישהו שחזר בתשובה והיה גר עם חברה שלו במשך 3 שנים ונפרדו אחרי שכמעט קבעו חתונה. והסכמתי לנסות להכיר אותו לאחר שכבר כמה פעמיים הציעו לי להכיר אותו אנשים שונים, בטענה שיש לו מידות טובות. מבחינה עקרונית אין לי בעיה עם חוזר בתשובה אבל מפריע לי העניין שהיה גר עם חברה שלו. אני פשוט לא רוצה להרגיש שאני עושה את זה מלחץ חברתי, שאומרים לי, נו תצאי אתו הוא בחור טוב וכו... איך אדע שהוא הזיווג שלי אם בכלל?

תשובה

שלום וברכה

אם הוא באמת כעת ירא שמיים ומקפיד על המצוות אין כל סיבה לשלול אותו עקב מעשי העבר.

>

בהצלחה,