רכישת ש"ס

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בס"ד כבוד הרב שלום, נפשי חפצה מאוד לקנות מהדורה של כל הש"ס, אך לצערי זה עולה יקר מאוד(אני נער חוזר בתשובה בן 16, כך שאין לי הרבה כסף כדי להשקיע וההורים שלי חילוניים). לכן רציתי לשאול את כבוד הרב איך אני יכול להשיג מהדורה טובה (בכתב ברור לעין) של כל הש"ס בזול(300 - 600 ש"ח בערך) והאם כבוד הרב יכול להמליץ על מהדורה מסוימת. תודה רבה לכבוד הרב.

תשובה

שלום, אתה יכול לנסות להשיג מהדורה של הש"ס בפורמט קטן. אני רכשתי בזמנו פורמט כזה ב-250 ש"ח. תשאל בחנויות לספרי קודש. ויישר כוח על השאיפה הטובה להתעלות בלימוד התורה. בברכה, ערן בן ישי