האם המזל שלי תקוע?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בס"ד, יישר כח לכל המפעל הזה אני גם תורמת אהבה להידברות גם מנויה על המגזין (רק היום קיבלתי את מגזין # 100 - שוב יישר כח לרב זמיר כהן והצוות המרתק. אני גרושה, בת 50 עם שתי בנות בוגרות + 2 נכדים ברוך השם אך מאז שהתגרשתי לפני כ-18 שנה אין לי זוגיות כמובן שבשנים הראשונות עסקתי בפרנסה ובגידול בנותיי הנפלאות, וכן הפרנסה שלי מאוד מצומצמת - למותר לציין שאני אשת חסדים גדולה בנתינה האין סופית שלי ויש לי הרגשה שמשהו בחיים שלי תקוע זוגיות/פרנסה ובכלל - למותר לציין שמיזה כ-9 שנים אני משתתפת כשלוש פעמים בשבוע בשיעורי תניא, בשיעורי תורה וחסידות, כוחות הנפש וצופה בערוץ הידברות בקנאות ובקשב רב והנאה רבה מההרצאות שלכם ועוד ועוד. האם יש לכם פתרון בשבילי מה עלי לעשות? אשמח לייעוץ, להדרכה ולהנחייה שלכם. כל טוב ובברכה, רותי ברג

תשובה

שלום,

קודם כל יישר על ההתמדה שלך בשיעורי תורה, ועל העיסוק שלך בגמילות חסדים, ואין ספק כי את צוברת לעצמך זכויות גדולות.

באתר שלנו ישנן הרצאות של הרב זמיר כהן שליט"א שעוסקות בזוגיות ובפרנסה, וכמו"כ בספרו "מפתחות" תוכלי למצוא הדרכה ועצות טובות בנושא.

בברכה,
ערן בן ישי