על מה לוותר בשידוכים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בנות/ בחורים רווקים בגילאי 30+ בגיל כזה כשכבר מאוד מפוקחים ויודעים יותר מידי טוב מה רוצים מנסים להתפשר אבל עד איפה????? והרבה יותר קשה לקבל החלטה ולעשות את הצעד המכריע איך אפשר לעזור לעצמי לעשות את הצעד ולהרגיש בטוח???

תשובה

שלום בורכה

מומלץ מאוד להתייעץ בכל מקרה לגופו עם יועצ/ת נישואין שתוכל להדריך אותך בדרך הנכונה ולדעת מה ניתן לוותר ועל מה לא ניתן לותר מה הוא העיקר בחיי הנישואין ומה הוא הטפל ואיך לנתח את האישיות של העומד מולך.

באופן כללי יש לזכור את הכללים המוזכרים כאן,