האם מותר לצבוע בית בשנה של הנפטר

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב, סבתא שלי נפטרה לפני חודש, אמא של אמא שלי, ואני גרה בבית ההורים. והייתי באמצע שינוי החדר, חלקו צבוע וחלקו לא, רציתי לשאול אם מותר לצבוע אותו? ויש לי בעיה להתקלח במקלחת שכולם מתקלחים בה, ויש לי שירותים בחדר שיש בה אמבטיה מוכנה פשוט ריצפו מעליה, האם מותר לשבור את הריצוף ולחדש את המקלחון?

תשובה

שלום וברכה,

מותר לך לצבוע את חדרך, וגם לשבור את הריצוף ולחדש את המקלחון.

בברכה,
מנשה בן פורת