דמיון מודרך ןNLP

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבודו לאחרונה נושא של טיפול באנשים ע"י דימיון מודרך ו NLP מאוד מאוד מעניין אותי והייתי רוצה ללמוד את זה ברצינות על מנת להיות מוכשר לטפל השאלה שלי היא האם העניין הזה כשר ומומלץ מבחינת היהדות והאם יש מקום מסוים שמומלץ ללמוד את הנושא שיותר מכוון לאנשים שומרי תורה ומצוות ? תודה רבה מראש נאור.

תשובה

שלום וברכה

מותר ורצוי. יש ללמוד במקום מתאים ומורה ירא שמיים. אינני מכיר כל כך את המקומות המתאימים ישנם מכללות חרדיות כדוגמת שלם ומעיינות שניתן לברר אם מלמדים שם דבר זה.