מהי המיוחדות של סמינר?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בס"ד שלום וברכה לכבוד הרב רציתי לדעת מה המיוחדות של סמינר? שאני רואה בדרך כלל, ובאמת תודה לשם יתברך ישתבך שמו לעד תוצאות חד משעיות לגבי אנשים שחוזרים בתשובה, זאת אומרת האם בהרצאות שיש בערוץ הדברות ובאתר, וכן בכל מקום שיש, האם יש את אותם נושאים כדי שיהיה את אותה תוצאה של אמת אשר האדם מפנים כמו בסמינר? או שיש שוני? ומהו בעצם? אם יש.. תודה רבה מראש

תשובה

שלום וברכה

הסמינר מוסיף כמה וכמה דברים, יותר מההרצאות הנשמעות בבית.

א. היכולת להתווכח ולהבהיר את הנקודות הטעונות בירור. ב. הקדשת כמה וכמה ימים לעניין הזה נטו מחזקת מאוד את היכולת להכריע ללכת בדרך האמת. ג. הציבור הרב שנמצא יחד ומברר יחד את הדברים מסייעים מאוד לקבל החלטה נכונה.