האם אני יכולה רק לנטול ידיים לפני אכילת הלחם ולאחר הארוחה לא לומר ברכת המזון?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום, האם אני יכולה רק לנטול ידיים לפני אכילת הלחם ולאחר הארוחה לא לומר ברכת המזון?? מחוסר זמן בין השיעורים בכיתה..

תשובה

שלום וברכה

מצוות נטילת ידיים היא בוודאי מצווה גדולה שלא קשורה לברכת המזון שלאחר האכילה. בכל זאת בוודאי ראוי מאוד שתעשי כל השתדלות לברך ברכת המזון. ניתן לברך ברכת המזון בהפסקה השניה.

אשמח לסייע לך עוד,