מפגשים עם המוות

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב כבוד הרב, לפני כשלושה חודשים נפטר אבי ז״ל, תקופה זו קשה לי מאוד ואני מתקשה להמשיך בחיי כרגיל אך עושה כל מאמץ. לפני כחמישה ימים אני ובעלי נפגשנו עם אדם במסגרת עבודתנו במהלך הפגישה האדם קיבל התקף כלשהו (ככל הנראה כריש דם במוח) מילותיו ותנועותיו נתקעו וחזרו על עצמם ולאחר 3 ימים נקבע מותו זכרו לברכה. מאז כבוד הרב אני מתקשה עוד יותר בחיי היומיום, תמונותיו האחרונות לא עוזבות אותי ואני מתקשה לישון. למה זה קרה לו דווקא כשאנחנו היינו עמו?? האם השם מנסה לומר לנו משהו? בבקשה תעזור לנו כי קשה לנו מאוד

תשובה

שלום וברכה

אין כל מקרה בעולם כלל. אך אינני יכול להצביע מה בדיוק בורא עולם רוצה ממך ברגע זה. את יכולה לקבל על עצמך התחזקות בעניין מסויים ולבקש מבורא עולם שידריך אותך בדרל האמת לקבל על עצמך את הדבר הנכון.

בכל מקרה חובה ללכת לפסיכולוג כדי להשתחרר מהמראות ולשוב לחיים תקינים.