השבת אבידה

  • כ"א אייר התשפ"א

שאלה

ההורים שלי שלחו לי שקית עם בגדים (בשויי 100 ש"ח)
התברר שהשקית שייכת למשפחה מהמרכז שלקחו אותם טראמפ בחופש הגדול ונשכח באוטו של ההורים.(חמותי שולחת הרבה פעמים שקיות בגדים דרך ההורים שלי ואימי ראתה שקית בגדים ,הייתה בטוחה ששייך לנו כשהתקשרנו לחמותי להודות על הבגדים לא הבינה על מה מדברים ואז אימי נסתה להבין מאיפה השקית, עד שנזכרה בזוג שלקחו אותם טראמפ ואין לה מושג מי האנשים....(אנחנו גרים בצפון)
אני מבחינתי לא רוצה להתחיל לנסות לפרסם השבת אבידה , לא יודעת איפה וכו' אימי גם לא מנסה לאתר מי הבעלים של השקית, מה יש לעשות עם השקית בגדים?
אשמח למענה. תודה!!

תשובה

שלום וברכה

האימא חייבת לפרסם באתרים או בעיתונים המפרסמים אבידות חינם.

אם אף אחד לא מתייחס יש אפשרות לקנות את הבגדים ולרשום בפנקס שחייבים את הכסף לבעלים.