זוגיות

זוגיות מתפרקת

  • ה' ניסן התשפ"א

שאלה

היי ערב טוב, חייבת לספר את הסיפור שלי ..
אז אני בת 23 נשואה כבר שנה ו-10 חודשים , כרגע אין לנו עדיין ילדים .
אנחנו מתגוררים באותו העיר של ההורים שלי
גרים שי קרוב אליהם
יש לי מעלי אחות גדולה, ואח אחד קטן יותר
אמא שלי היא טיפוס קשה מאוד..
לא סלחנית , אז ככה לענייננו
בתקופה האחרונה היחסי זוגיות ביני לבין בעלי קצת דועכים וגם תקופת הקורונה מוסיפה על זה ,
בעלי מאוד היה נואש ודיבר עם ההורים שלי ,
אמר להם שהוא לא אוהב אותי ופחות נמשך אליי .
ההורים שלי קיבלו את זה קשה מאוש , וכמובן אני מצדיקה אותם ,
ההורים שלי -כלומר אמא שלי ממש רוצה שאתגרש מרוב לחץ ממנה הלכתי ופתחנו תיק ברבנות יש לנו דיון חודש הבא .
כאשר חתמנו על הפתיחת תיק לא הינו בטוחים בעצמנו , ואנחנו החלטנו שאנחנו בתקופת נסיון ושנלך לטיפול זוגי ווננסה
כי גירושים זה לחלשים ואפשר תמיד להתגרש
אמא שלי לא קיבלה את זה ,
חשוב לי לציין שאבא שלי מפחד ממנה
והיא מאוד מושכת את האחים שלי שלא ידברו איתי
היא ממש רוצה שנתגרש

בנוסף שהייתי קטנה ורווקה , היו לי וגם לאחותי תקלים איתה היא בחיים לא תבוא ותגיד שהיא מצטערת או עשתה טעות
היא מחקה אותי מהחיים שלה ואת בעלי גם .
היא לא מוכנה בקרבתי והיא אמרה שתקבל אותי רק שאהיה גרושה .
אני ובעלי כמו שאמרתי בתקופת נסיון , יש שינוי .
אבל בתקופה ההתחלתית שלא הייתי איתה בקשר, היה לי ממש טוב קצת חופשיות
ויותר זמן לבעלי, כי היא משפיעה עליי מאוד.

אנא כבוד הרב עזור לי להחליט
משפחה או בעלי ?

תשובה

שלום וברכה

אין כל ספק שהשלו בית קודם לכל דבר ויש לעשות הכל כדי להציל את השלום בית שלכם.

תמשיכי בייעוץ הזוגי ותאמרו לכולם שכל מי שדואג לך ורוצה בטובתך יתן לך את הבחירה להחליט האם להמשיך את הקשר שלכם או לא ושאף אחד לא יכתיב לך מה טוב לך.

עלי והצליחי וה' יעזור שכולם ישלימו איתך בסופו של דבר כאשר יראו כמה טוב לך.