שאל את הרב - כללי

חלומות על כלבים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב.. היום הלכתי לישון צהריים מאוד עצובה וחלמתי חלום מוזר שמאוד מסקרן אותי מה פיתרונו אני יכולה להיכנס לאתרים של מיסטיקאים אבל אני לא מעוניינת אני כל כך בטוחה באתר זה שרק מפה אני רוצה לקבל את התשובה לא ראיתי באתר פתרונות של חלומות אז החלטתי שאני יכתוב שוב. חלמתי על כלבים וראיתי כלב מאוד גדול בחלום שלי שאני מחבקת ויושבת איתו לבד למשך כמה דקות ורוצה לקחת אותו איתי אך בן זוגי לא הסכים לי לפני שנירדמתי דיברתי לבורא עולם בעצם מהרגע שיצאתי מבהית ועד שחזרתי לכאן וניכנסתי לישון ושנירדמתי חלמתי את זה הייתי מאוד מעוניית לדעת מה זה אומר בחלום. תודה רבה רבה על ההקשבה האתר הזה רק מחזק אותנו אין לנו מילים לתאר כמה טוב אתם עושים לאנשים !!! ...... אוסטרליה מלבורן

תשובה

שלום וברכה

במקורות חז"ל כתוב שהרואה את עצמו מחבק כלב בחלום זוהי הוראה שאויביו יתאהבו בו. לכן אם באמת יש איזה איש או אשה שאוייבים אותך, יש לקוות כי בקרוב תמצאי חן בעיניהם ויתחילו לאהוב אותך, יתכן שבן זוגך לא יסכים כל כך למהלך ההשלמה, ותחליטי מה שטוב לך.

אם אין לך אוייב באופק, יש להניח כי החלום הוא מכלל הדברים בטלים שיש בחלומות. תודה רבה על המחמאות והחיזוקים.

בהצלחה - מנשה ישראל