המספר 11

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב קרוב ל7 שנים שקורים לי דברים שקשורים בסיפרה אחת עשרה זאת אומרת הכל כולל הכל אני מרגיש שיש משמעות למסר בחיי כמו כן יש לי בן שמו איתמר. האם יש קשר ומה משמעות המספר בתודה מראש

תשובה

שלום וברכה

איתמר יוצא 12. מה הקשר שלו ל11 יותר טוב להתקשר עם מספר שנים עשרה מאשר לאחד עשרה. עם כי למי שנמצא כבר במספר זה ישנו אפשרות להתחבר אליו במובן חיובי, אבל בדרך כלל מס` 11 מסמל דברים שצריך לתקן. אשמח אם תפרט לי יותר מה קרה לך סביבות האחד עשרה. בהצלחה - מנשה ישראל