מצוות

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

כבוד הרב, אנני אדם דתי , אך מקפיד מילדות על כשרות,כבוד אב ואם ודיני נידה , ומשתדל מאד בכל הקשור במצוות שבין אדם לחברו. מבקש לדעת האם יש ספרים דיסקים המסבירים בשפה פשוטה את כל המצוות בעיקר אלו שבין אדם לחברו לצערי לא למדתי זאת בבית ספר.

תשובה

שלום וברכה

אין אדם שיכול הגדיר את עצמו לא דתיובפרט אם הוא שומר על מצות בסיסיות, ההגדרה הנכונה שלך ניא אדם שעדיין לא זוכה לקיים את כל המצות. הספר הטוב ביותר לימוד ההלכות כולם הוא הספר קיצור שולחן ערוך שמלמד את כל עקרונות ההלכה והיהדות בשפה ברורה ופשוטה.

בהצלחה רבה - בנימין שמואלי