האם יש מצב לקיים הרצאה בנושא זרע לבטלה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

עפ"י הקבלה, אני חושב שזה יועיל לרבים, ויתן קצת יותר עומק על השקפת הנושא. למה אסור, היכן זה כתוב האם קיימת נשמה בזרע או לא מאידך נאמר כי חיות מתחילה מיום ה40 ומאובחנת ע"י פולסים במוח. מה באמת נכון ומה לא ומהן ההשלכות תודה רבה מראש, אוהב אותכם!

תשובה

שלום וברכה

בענין ההרצאה הבקשה תועבר למערכת. הזרע מתחילת יציאתו יש בו חיות ונשמה, אך בכל שלב ושלב ניתוספת בו חיות ותוספת נשמה, עד גיל 13!! שאז האדם מושלם לגמרי מבחינת נשמתו.

בברכה - בנימין שמואלי