ווזלין בשבת וחג

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני שותה כדורים אשר מייבשים את הפנים ואת השפתיים מאוד! אני יודעת שבשבת אסור לשים ווזלין או משהו לשפתיים אבל לפעמים זה ממש שורף ונהיה אדום אז מה אפשר לעשות אמרו לי שאם אני אשים את הווזלין בלי למרוח זה בסדר, זה נכון תודה.

תשובה

שלום וברכה

מנסיון אישי ומשפחתי רחב מאוד, שמן זית עוזרת כמו ווזלין, תוכלי לטבול איזה מאכל בשמן זית, וכשתכניסי לפה יעבור השמן לשפתיים, ואת האצבעות שלך הרטובות מהשמן תוכלי להעביר על הפנים שלך.

בהצלחה, ותרגישי טוב - מנשה ישראל