עבודה מהבית - מהאינטרנט

  • י"ט כסלו התשפ"א

שאלה

היי שלום כבוד הרב.
אני יודעת שבתקופה זו כולם מבולבלים . יש בלבול גדול בעולם.
אני מבולבלת בכל מיני נושאים.
אבל אהיה ממוקדת.
אני בת 25 דתיה עם רצון גדול להתחזק. נשואה עם 3 ילדים ברוך ה'. בפתח תקווה
אני לקראת פיטורים בעבודה. בגלל שהעבודה מתנגשת לי בנישואין בהתחזקות. ובגדול הילדים. לצערי . ואני כבר כמה שנים רוצה לעשות שינוי ולעבוד מהבית מהמחשב. (יש לנו מחשב בבית עם אינטרנט )
אני מלמדת דרך האינטרנט לצייר בלי לעבור את גדרי הצניעות.
אני לא התחלתי עם זה עד עכשיו בגלל שאני במלחמות עם יצר הרע במה להשקיע עכשיו את עצמי ברוחניות או בלעבוד מהבית.
השאלה המרכזית שלי היא -
האם יש איסור או אני עושה חטא או שזה נוגד התחזקות לעבוד מהמחשב ? שוב אני אומרת אני רוצה לעשות את המהלך הזה כדי להיות יותר בבית . העבודה החוץ מורידה אותי ברוחניות.

תשובה

שלום וברכה

אם את עושה סינון טוב לאינטנרט בבית אין כל מניעה להמשיך ולעבוד מהבית ולהתפרנס בכבוד כראוי.

אשמח לסייע עוד,