איך אוכל להצליח ללמוד תורה במשך שעה?

  • ט"ז כסלו התשפ"א

שאלה

שלום רב.
אני מתחזק מבית חילוני כבר חצי שנה ב''ה, ותמיד שאפתי להגיע ללימוד תורה במשך שעה, ולא הצלחתי, אמנם הצלחתי לצפות בשיעורי תורה במשך שעה, אבל תמיד רציתי ללמוד בספר הלכות במשך שעה
ולא הצלחתי..
איך אוכל להצליח ללמוד תורה מספר במשך שעה?
תודה רבה על הקריאה שלכם ועל העזרה שאתם מעניקים פה ל

תשובה

שלום וברכה

אשריך שזכית להתחזק ולהתעלות. יתן לך ה' כוח להוסיף בתורה ויראת שמים בעז"ה.

אציע שתשלח לנו מס' טלפון ונשוב איליך להצמיד לך חברותא מתאימה ובעז"ה נסייע לך שתוכל ללמוד תורה כרצונך הטוב.

בהצלחה,