זוגיות ושידוכין

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב בירצוני לישאול בעיניין מציאת זוגיות. אני בחור בן 26, כיפה שחורה, מחפש את זיווגי שנים רבות בדרכים שונות. כל מכרי אומרים עלי שאני אדם טוב. כמובן שאני מכיר בחסרונותי הרבים. השאלה עצמה היא , מדוע אני לא מוצא אותה איפה היא אם יש דרך לענות על זה בבקשה.

תשובה

שלום וברכה

פשוט עדיין לא נפגשת עם הזיווג שלך, אין לך לדאוג כלל. מבואר בספרים שבעת שמכריזים בשמים בת פלוני לפלוני ישנם נשמות נוספות שמנסות להסתבך בנשמה המזדווגת וכדי שהזיוג הראוי יעלה כהוגן, צריכים קודם להיפגש עם כל שאר הזיווגים לפני שנפגשים עם הזיוג האמיתי, כך שכל פגישה מקרבת אותך אל הזיווג המתאים לך. בורא עולם שומע את תפילותיך , אל דאגה.

בברכה - בנימין שמואלי