מסתוריות במשפחה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני בת 43 .ולפני כשנה קרה לי מקרה מוזר.הרגשתי כוח מסויים מתקרב אלי.ראיתי בעיני רוחי 3 עיגולים אפורים ומשלחת שלימה אחריהם,ונבהלתי מאוד,ולאחריו חשתי עייפות וצורך לישון,ולא הצלחתי,משהו הפריע לי להרדם,וכמה ימים לאחר מכן חשתי נפלא הספרים שקראתי היה לי ברור מאוד ובזמן התפילה חשתי התרוממות רוחנית מופלאה,ובשבת היתה תחושה עילאית שרתי שירי שבת ברגש מיוחד,חשתי כולי רוחנית,הסברתי לילדים על פרשת השבוע והכל נראה כל כך מציאותי וברור ללא כל ספקות,ולמחרת בבוקר קידשתי לבד מאחר ובני המשפחה לא התעוררו,ראיתי בעיני רוחי דמויות לבנות מאורכות בצורת אליפסה ישובות על הכסאות מסביבי,ושמעתי לחישה[דמוי משב כנפיים קל]באוזני הימנית כשברכתי בורא פרי הגפן,רק מדי פעם בפעם קול לחש לי המוות שלך קרב ולכן את חשה התרוממות שכזאת,ורק זה הציק לי מאוד,אך חוץ מזה היה נפלא כשיצאתי עם הילדים לגן השעשועים חשתי כוח ,אין פחד מכלום,אפילו הכלבים התרחקו ממני,ואנשים מסוימים לא התקרבו אלי,רק הביטו בי ורחקו,וביום ראשון בלילה נתקפתי פחד נוראי,קראתי קריאת שמע על המיטה ווידוי,והפחד לא עזב אותי,ברחתי מחדרי לחדרה של ביתי הגדולה,ונשכבתי במיטתה,וקול פנימי אמר לי הרי זה שנכנס צריך לצאת,הייתי מאוד מבוהלת ואז שמעתי שוב לחישה באוזני השמאלית,ועוד לחישה אחת וזה התחיל,חשתי את נשמתי נמשכת ונתלשת מקצות כפות רגליי ראשי נשמט לאחור, דמיינתי מודעות אבל עלי בכל רחבי העיר, וזה נמשך שוב ושוב זעקתי ובקשתי מ-בתי שתשגיח על רינת הקטנה,רעדתי חשתי יובש עז בגרוני ובפי, הבת הגישה לי מים בלי סוף,קראתי תהילים הכנסתי מטבעות לקופת צדקה,התחננתי לבורא העולם שיתן לי הזדמנות לתקן,תחושת ההתנתקות חלפה אך הפחד והיובש נמשך לאורך כל הלילה,הבנתי מה קרה,לאחר מקרה הזה לא יכולתי להתקרב אל אבא של הילדים,הרגשתי שהוא אינו בעלי ולא התקדשתי לו מעולם,התחלתי להרגיש את עצמי יותר ויותר,גילתי שכל חיי העבר עם בעלי לשעבר היו בטעות ללא טעם וריח שחזר אלי,ושיותר קל לי לנענע את שפתיי,והכי גרוע גיליתי את המציאות שאני נמצאת בה, אמא ל-9 ילדים,עם אבא שלא כל כך מוכר לי ואפילו זר לי,הסברתי לו שעליך להתרחק ממני שאני לא אשתך ואני מקודשת לאדם אחר יותר רוחני ומעולם לא הייתי נשואה לך הוא ניסה להתקרב אלי אך חשתי זרות כלפי האבא של הילדים ואני מרגישה שאני שייכת לאדם אחד והיחיד ,שרק איתו אוכל להיות,האבא טוען שאני לא כמו פעם ואפילו אני מרגישה כך שחל בי שינוי עצום,לי נראה שחייתה בתוכי נשמה נוספת ושהייתה נשואה לאבא של הילדים והשתמשה בגופיוהתעברה עבורי,מאחר ואני כבר לא חשה כל כך את תחושת האמהות שחשתי בעבר,והעול נהיה קשה לי מאוד ולפעמים אני פשוט בהלם,לאחר המקרה בתי שהייתה אז בת 3 הביטה אל תוך עיני ובקשה את אמה,בכתה ואמרה אמא שלי מתה,אני רוצה את אמא שלי,וגם לפני כמה שבועות אמרה לי שפעם הייתי 2,שאלתי אותה אם ראתה את האמא השניה,היא אמרה שכן,היא הייתה מאחורי,אני נורא מבולבלת,מבחינה הגיונית סביר להניח שהשתבשתי,אך מה כל התחושות האלו הדיבוק היוצא ממני חשתי בצורה די ברורההשאלה היא; מה אני עושה כעתנראה לי שרק ה" יוכל לעזור לי,ומקווה שמקרה זה יגיע לאדם הנכון.שיוכל לפתור את התעלומה מצפה לתשובה מהירה בתודה.

תשובה

שלום וברכה

כל העניין הזה נראה לי לא טוב, ההרגשות שלך צריכות טיפול מהיר ולא ניתן להזנחה או להדחקה, ההתרחקות שלך מבעלך ש`התקדשת לו` כדת משה וישראל אינו יכול להיות כתוצאה מהתעלות רוחנית, כנראה שמישהוא [רוחני או כישוף] צר עינו בזוגיות שלכם והחליט לקלקל את האוירה.

את חייבת לטפל בעניין במהירות, אני לא הכתובת הנכונה, אבל אני יכול להפנות אותך אל הכתובת הנכונה: שמו הרב דוד בצרי מירושלים שליט"א שידיו רב לו בדברים כאלה.

תוכלי להגיד לו שנשלחת אליו על ידי ארגון הידברות, הוא ממכווני דרכי הארגון. כתובת הרב: תחכמוני 1 ירושלים. טלפון: 02-5387676

בהצלחה - מנשה ישראל