כיצד להתייחס לברכות שקיבלתי?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב, לאחרונה עקב תאונת עבודה, אני ממתין במקום העבודה שלי לקבלת תפקיד אחר. לצערי ההמתנה ארוכה ואני מעביר את זמני בקריאת פרקי תהילים ובגלישה באתר שלכם. בתפילת שחרית בשבת האחרונה פנה אליי יהודי חרדי ואמר לי שהוא עוסק בקבלה והוא מבקש להגיד לי שההצלחה תאיר לי פנים השבוע ואצליח בכל מעשי ידיי. מיד אח"כ קיבלתי ברכה מרבי דוד אבוחצירה לפרנסה בשפע. איני יודע כיצד להתייחס לארועים המיוחדים שציינתי מפני שעדיין מצבי לא ברור ועדיין אני לא רואה אור בקצה המנהרה. אולי הרב יאיר את עיניי מה הדברים מסמלים לגביי

תשובה

שלום וברכה

היהודי העוסק בקבלה אינני יודע מיהו ואיני מכירהו כמובן, ולא אסמוך עליו יותר מידי. אך רבי דוד צדיק וקדוש הוא ויכול אתה להיות בטוח בברכתו שבמהרה תבוא הישועה, ולאו דווקא השבוע, אך ה` שומע לתפילות עם ישראל ובפרט לתפילות הצדיקים וכוחו של רבי דוד גדול מאוד.

בברכה - בנימין שמואלי