אמירת תהילים ביום שיש בעמידה, משאלתו מתקיימת?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

קראתי באיזה מקום באינטרנט שאם מישהו קורא את ל ספר תהילים ביום שישי אחרי חצות בעמידה בקשה אחת שהוא מבקש מיתקיימת האם זה נכון והאם זה נוגע לכל בקשהמישאלה אודה לכם מאד אם תענו לי אני אוהב מאד את השיעורים שלכם

תשובה

שלום וברכה

אין הבטחה כזאת, ה` שומע את תפילותינו, ומחליט לפי רצונו אם להישמע לבקשתינו, אין הבטחה לעולם שבזמן פלוני יתקבלו התפילות בכל מקרה. אכן ישנם זמני רצון, לקבלת התפילות, אך אינני בטוח שהזמן הזה הוא אכן זמן מיוחד מכל יום אחר. ויה"ר שיתקבלו כל תפילותיך לרצון בכל עת.

בברכה - בנימין שמואלי הוספה: מקובל מצדיקים קדמונים שבערב שבת אחרי חצות האבות הק` אברהם יצחק ויעקב באים אצל הכותל המערבי להתפלל, והיו שהידרו על תפילה בכותל באותה העת להשתתף עם התפילה הנעלה שלהם, `ביקור בחברון ובכותל המערבי בבת אחת`. בהצלחה - מנשה ישראל