חינוך ילדים

חינוך

  • ג' כסלו התש"פ

שאלה

בס״ד
שלום כבוד הרב , התחלתי תהליך חזרה בתשובה לפני חצי שנה , התחלתי לשמור כמה וכמה מצוות , ואני רוצה לעבור למסגרת יותר דתית , מפני שאני במסגרת חילונית . אמא שלי תומכת בי ובכל מה שאני ארצה להיות , אבל בדקנו ובאיזורנו יש אולפנית אחת - ובדקנו וכל מי שלמד שם , אמרו שאין תנאים טובים ללימוד ולהוציא בגרות . יש בית ספר בצפת , ואני לא יודעת אם כדאי לי לשנות מסגרת , זה שעה נסיעה כל יום . מה עליי לעשות ?

תשובה

שלום וברכה

אציע לשלוח לנו מספר טלפון ונשוב אילייך למציאת הבית ספר הכי מתאים והכי טוב.