שאל את הרב - כללי

האם ביבי באמת יהיה ראש הממשלה האחרון?

  • כ"ז חשון התש"פ

שאלה

שלום,

קראתי לאחרונה בכמה מקומות שישנה נבואה שביבי יהיה ראש הממשלה האחרון של מדינת ישראל לפני ביאת המשיח. האם הנבואה אכן נכונה?
אומרים גם שאירן תתקוף בסעודיה ושלאחר מכן תתחיל מלחמת העולם השלישית וסוף העולם ושלאחר מכן נזכה בע"ה לביאת המשיח.
האם הנבואות הנ"ל אמיתיות?
ורצה גם הודעה בוואטסאפ שמרן הרב עובדיה יוסף התגלה בחלום ואמר שישנה גזרה על עם ישראל בחנוכה ולקרוא כל יום במשך 40 יום פרק קכ"א.
יש באמת שחר לדברים? או שסתם אנשים נוהגים להפיץ הודעות כאלה?

תודה מראש.

תשובה

שלום רב,

השמועות הנ"ל אין להן מקור נאמן, ואין להאמין להן כלל.

בשורות טובות,

הלל מאירס