חלום על אליהו הנביא

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

חלמתי בשבת לפנות בוקר : שטיילתי לכיוון הר ולפתע אני רואה מולי היכל של אליהו הנביא! (אני יודעת שיש מערה של אליהו הנביא!!,) בצבע בורדו בצורה של כסא של הברית , ועל הכיסא חרוט תמונות של אליהו הנביא !! אמרתי לעצמי הנה אני רואה את אליהו הנביא!!!נורא התלהבתי שראיתי את הפנים מלאות באור . המכשתי ללכת וליד ראיתי חדר קטן ניכנסתי לתוכו אני לא בדיוק זוכרת אך נידמה לי שראיתי ספרים של תפילות והתפללתי. מה שזכור טוב מהחדר שהיו שם גויים , נוצרים .ואז קמתי עם תחושה של טוב!. כבוד הרב , האם תוכל לעזור לי בפתרון החלום

תשובה

שלום

כה אנו שרים בכל מוצאי שבת בשבחי אליהו הנביא בשיר המתחיל: אליהו הנביא. "אַשְׁרֵי מִי שֶׁרָאָה פָנָיו בַּחֲלוֹם. אַשְׁרֵי מִי שֶׁנָּתַן לוֹ שָׁלוֹם וְהֶחֱזִיר לוֹ שָׁלוֹם. ה` יְבָרֵךְ אֶת עַמּוֹ בַשָּׁלוֹם: אשריך - מנשה ישראל