לא מצליחה להחזיק מעמד בעבודות חוששת מעין הרע

  • ד' תמוז התשע"ט

שאלה

שלום רב,

אני כבר זמן רב שמנסה להשיג עבודה טובה לטווח הארוך , וברגע שמצאתי עבודה טובה או שאני נמצאת בעבודה קרוב לחצי שנה באות אליי חברות ואומרות לי "יפה הצלחת להחזיק מעמד" או "יפה אני רואה שמצאת עבודה טובה" יש לציין שאחרי אמירת משפטים אלה דברים רעים קורים לי בעבודה פתאום לא מסתדרת עם המנהל פתאום הרבה דברים מעצבנים אותי בעבודה ואז אני עוזבת וזה חוזר חלילה קרה לא פעם אלא פעמיים שלוש אנני יודעת מה לעשות עוד. כמובן שאני תמיד נמנעת מלספר מה עבודתי אבל אז תחת לחץ אני נשברת ומגלה

תשובה

שלום וברכה

צריך להגיד תמיד כאשר אומרים לך שאת החזקת בו חצי שנה תזכירי כל הזמן שזה רק בעזרת השם והשם עזר שזכית לעבודה והכל בסייעתא דשמיא. כאשר את מזכירה את בורא עולם בכל צעד, אין עין הרע שולטת באדם.

בהצלחה,